Foto Blog

Proprietar

Toate fotografiile din acest site sunt realizate de un Nikon D60, echipat cu obiective Nikkor 18-55 si 55-200, ambele ajutate de optiunea VR.

Cadre de acelasi autor mai pot fi gasite pe pagina “atomiclion” a giganticului flickr.com.

Nu s-a folosit nicio samanta de photoshop, doar mici corectii. In principiu, este vorba despre realitate, asa cum a fost vazuta la momentul instantaneului.

Multumesc pentru intelegere,

Adrian Soare, Radio Romania

Advertisements

10 Responses to "Proprietar"

Servus, Adi!
Da’ vad ca nici tu nu stai degeaba! Nu stiu cum se face ca la Radio ne lipseste imaginea, si de-aia facem poze in draci…Poate infiintam si un club, ca suntem deja cativa, ce zici?
Spor la fotografiat!

Frate Ilie, propun la modul foarte serios sa ne facem un club. am inca trei, patru pe aici, unii chiar sunt seriosi, adica au niste camere destul de competente. si oricum, ideea de a ne face un club, chiar expeditie, de ce nu?, tine cu adevarat, ca tot ne sprijinm pre mult doar pe sunet. Gata cu vorbele, ca suntem satui!!!

Eu merg zilelea stea in expeditie (pentru un making of) cu grupul 7 zile [http://www.7zile.ro/] asa ca o sa “fur” cat pot de mult de la meseriasii astia. Stiu si eu cativa pasionati prin Radio, si cum exista deja cluburi de pescuit sau fotbal in institutie, nu vad de ce nu ne-am constitui si gasca fotografilor. Cat despre expeditii…numa’ timp sa fie!
Deci?

da, e ok, cred ca o vom face. noi gandim o iesire pentru sambata, posibil la Valeni de Munte, acolo unde avem si ceva culori de toamna, dar si un offroad. Sa vedem. Am sa ma gandesc ff serios la intocmirea unui club de fotografi ai radioului!!!
ps: ca sa fiu cinstit, ma gandesc sa facem si un club de profesionisti ai radioului, poate de asta e nevoie chiar mai devreme…

Salutare! Imi place tare mult ideea unei expeditii care sa puna bazele clubului foto. Am vorbit si eu cu Pintea… pare posibil in urmatorul weekend (24-25 oct). Ce e cu Valenii de Munte ? M-ar interesa.

salve, daniel. a fost o idee pentru saptamana gtrecuta, sa mergem (eu, george si petrutz) spre valeni de munte pentru un enduro. in cele din urma, petrutz a ales peris, tot pentru un moto offroad, dar eu nu am mai mers, din cauze de raceala. ei au mers si au tras ceva, insa vremea a fost nasoala, iar lumina nefavorabila.
in general, inaintea fiecarui weekend ne alegem o tinta de fotografiat, asta ca principiu.

Mai, asta chiar e buna:) Habar n-aveam, domnule, ca si tu te tii de… d’astea (banuiesc ca nici tu nu stiai ca si eu ma ocup cu asa ceva, atat la job (altceva decat ce ma ocupam eu inainte, cat si in timpul liber) Hmmm… ce mica-i lumea asta. Ar fi interesanta o discutie, nu? Spor!

cel mai frumos lucru din lume este sa ai pasiuni care nu supara pe nimeni. despre asta este vorba cu fotografia. cred eu. stai sa vezi acu’ discutii, despre fotografie!!!

Hahaha! Da, sa vezi acum discutii:) Sau mai bine spus…mai incolo, ca am treaba la noul meu blog de fotografie, altfel decat cel actual:) Spor!

[…] The busiest day of the year was September 29th with 42 views. The most popular post that day was Proprietar. […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements

  • None

Categories

%d bloggers like this: